Γ. Ψυχογιός: Η Πολιτεία να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στην Κορινθία που κάηκε και στις οικογένειες των δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους

  • Η καταστροφή που υπήρξε, με περίπου 70.000 στρέμματα να έχουν πληγεί, είναι μια σκληρή πραγματικότητα. Η πολιτεία οφείλει να αναλάβει δράση και να ενισχύσει τις υποδομές και την πολιτική προστασία, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες τραγωδίες.
  • Η στήριξη των οικογενειών των δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά είναι επιτακτική. Προτείνω να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Πολιτείας και της Βουλής για να στηρίξουμε έμπρακτα τις οικογένειες αυτές.
  • Επιπλέον, η τρέχουσα κατάσταση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα απαιτεί σοβαρή και συντονισμένη προσέγγιση. Η Ελλάδα, ως χώρα υποδοχής, πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες στην Ευρώπη για την αλληλεγγύη στην κατανομή και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων.
  • Η πολιτική μας πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην επίλυση των προβλημάτων και όχι στα συνθήματα ή την επικοινωνία. Η κοινωνία περιμένει από εμάς να προσφέρουμε λύσεις και να διασφαλίσουμε ότι οι φωνές των πολιτών ακούγονται. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πολιτική.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *